1 Nisan 2005 Cuma

Giritli Restoran, "Türkiye’nin mezeleriyle ünlü 10 mekanı" sıralamasında 1 numara!

Meze tüm içki sofralarının olmazsa olmazıdır, ama en iyi rakıyla gider. Ermeni, Rum ve Türk mutfaklarından etkilenerek zenginleşmiş, çeşitlenmiştir. Sıcak ve soğuk olarak ikiye ayrılır, mutlaka günlük yapılır. İnsan lezzetli mezeleri buldu mu, ana yemeği bile unutabilir. Adı meyhaneler ve balık restonları ile özdeşleşmiş gibidir. Biz de bu hafta jüri üyelerimize, Türkiye’nin en iyi mezeleri nerede bulunur diye sorduk. Tahmin edildiği üzere listeye balık lokantaları ağırlığını koydu. Üç şehirde şubesi bulunan, mezeleriyle ünlü restoran hangisi, hangi restoran otlarıyla ünlü, nerede 100 çeşit meze var öğrenmek istiyorsanız, işte Türkiye’nin mezeleriyle ünlü 10 mekanı.

Yazının tamamı için tıklayınız.

Hiç yorum yok: